Családbarát szállást keresel Zamárdiban? Megtaláltad!

2022. szept. 15.

Családbarát szállást keresel Zamárdiban? Megtaláltad!

2022. szept. 15.

családbarát szállás Zamárdi Platán Hotel

Gyerekekkel utazni nem mindig egyszerű, vagy éppen fordítva, vicces dolog. A családbarát szállások ebben segítenek. A szülők többsége, azért valljuk be, túl is aggódja a dolgot és szeret minden részletre odafigyelni: véletlenül se maradjon otthon a szúnyogirtó, vagy épp a gyerek „nyunyókája”, mert akkor abból hiszti lesz. Legyünk akár lazábbak, vagy épp mindenben körültekintőek, egy biztos, ahhoz, hogy gyerekkel az utunk komfortos legyen, egy alapvető dolgot mindenképp tartsunk szem előtt: legyen a szállás gyerekbarát.

Ha családbarát szállást keresel, akkor a családias hangulatú Platán Hotel Zamárdiban neked való!

 

Soroljuk az érveket!

1. Parkolás a hotel udvarán

A családbarát szállás egyik ismérve a közeli parkoló, ami az apukáknak nagy segítség. Ha pici babával utazunk, számolnunk kell azzal, hogy sok-sok babakellékre lesz szükségünk, de ha olyan helyet választunk, ahol ezek nagy része már helyben megvan, akkor legalább a cuccolás egy részét megússzuk. Olyan babaholmikra gondolunk itt mint a gyerek kád, pelenkázó, etetőszék és kiságy. Ha jól belegondolunk, egy kisebb utánfutóra lenne szükségünk, hogy mindezt magunkkal vigyük, úgyhogy jobb, ha egyenesen olyan szállás felé vesszük az irányt, ahol mindezek rendelkezésre állnak.

 

2. Családbarát szállás – kevesebb stressz

Nem egy mellékes szempont, hogy ha már egyszer útra kelünk, akkor jól is érezzük magunkat. Igen, még szülőként is! Ez egyrészt akkor következik be, ha a gyerekek is jól érzik magukat, másrészt, ha az esetleges hangoskodások, borulások, sírások és egyéb gyerekkel járó, másoknak talán kellemetlennek tűnő dolgok miatt sem fognak rossz szemmel nézni ránk. Ehhez mindenképp elengedhetetlen, hogy a szálláshely valóban családbarát legyen, jobban mondva gyerekbarát, és a hozzáállás olyan is legyen. És míg a gyerek nem forgatja fel fenekestül a szállodát, addig bizonyos atrocitásokkal szemben is legyenek elnézőek.
 
családbarát szállás Zamárdi Platán Hotel
 

3. Legyen szabad tér

Akinek gyereke van, annak nem kell magyarázni, hogy mennyire fontos, hogy a gyerekek szabad levegőn lehessenek, futkározhassanak, játszhassanak. Ha beszorítjuk őket egy pici szobába a négy fal közé, és itt elsősorban a kisebbekre gondolunk, nem a kiskamaszokra- akikről majd a következő pontban szeretnénk inkább említést tenni-,  akkor a rengeteg energiájukat a szoba fogja bánni. Pottyan, törik, maszatolódik… szóval  a káresetek megelőzése érdekében, a családbarát szálláshelyünkön legyen legalább egy kis udvar. Ha ehhez még esetleg egy játszótér is tartozik, ne adj isten még egy medence is, akkor az maga a tökély!

A Platán Hotelnek gyönyörű és hatalmas kertje van egy mini játszótérrel és medencével, ahol a gyerekek kifutkározhatják magukat.

 

4. Ingyen Wi-fi

És akkor térjünk át a kamaszokra – mert ugye ők egy kicsit már más tészta. Egy kamaszt nehezen lehetne már elvarázsolni csupán egy “állatkertezéssel” vagy fagyizással, no de egy ingyen wi-fi kapcsolattal, mindenképp. De a viccet félretéve, sok esetben lehet hasznos, ha a tinik egy családi nyaralás során is hozzáférhetnek zenéikhez, megnézhetik a számukra fontos videókat, vagy fenn tarthatják a kapcsolatot a korosztályukkal. Nem mellesleg, mivel a szülők kikapcsolódásáról is beszélünk, akár a kicsik mellett is jól jöhet egy kis relax. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de, mondjuk pihenésképpen olykor-olykor betehetünk nekik egy kis rajzfilmet vagy zenét, hogy az anyuka, apuka is szusszanhasson egyet.

családbarát szállás Zamárdi Platán Hotel A büféreggelit a szoba ára tartalmazza

5. A szállás árában benne van a büféreggeli

Ez alapkérdés, és bizony sokszor okoz családi viszályt, hogy ki mikor hol mit szeretne enni. Egy okos megállapodással ez is megbeszélhető: például ha minden nap más választ vacsit, de azért egy családbarát szállás mindig igyekszik gondolni mindenkire. A svédasztalos reggeli épp ezért jó, mert mindenki azt ehet, amihez kedve van, és nem kell még külön boltba futkosni, ha nem az kerül a tányérra, amit a kis hercegnőnk vagy épp hercegünk épp megkívánt. Persze lehet trenírozni a gyerekeket új ízek felfedezésére, új ételek megkóstolására, ami jó is, de ha ott van talonban egy kis müzli, kakaó, péksüti lehetőség, akkor az oldhatja az esetlegesen felmerülő konfliktusokat.

Ha egyetértetek a fentebb elhangzottakkal, akkor nincs más dolgunk, mint hogy megmutassuk Nektek azt a helyet, ahol mindezek együttesen megvannak. A helyszín Zamárdi, a Balaton parthoz közeli minihotel, neve pedig: Hotel Platán. 16 szobás szálláshelyről van szó, udvarral, sőt, virágokkal és sok zöldövezettel körülvéve.  Emellett játszótér és medence is gondoskodik arról, hogy a lurkók önfeledten játszhassanak a szabad levegőn. A kedvesség pedig borítékolva van, szóval, ha úgy döntötök, itt foglaltok szállást, a gyerkőc itt nem hátrány, sőt!