Kérd ajánlatunkat, egyszerűen, pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

SZép Kártya

Kedves Vendégünk!

2021. január 1-jén hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgálatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból.

A fentiek értelmében 2021. szeptember 01-től csak azon vendégeket fogadhatjuk szálláshelyünkön, aki érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkeznek:

  • Személyigazolvány
  • Vezetői engedély
  • Útlevél

A fenti rendelkezés a 18 év alatti gyermekekre is érvényes, így kérjük, hogy még indulás előtt győződjetek meg róla, hogy a gyerekek is rendelkeznek az utazáshoz szükséges okmánnyal.

14 év alatti gyermekek esetében nem szükséges az okmányt bemutatni, a gyermek képviselőjének nyilatkozata alapján is rögzíthetjük az adatokat.

Az okmányokat, érkezéskor, a recepción szükséges bemutatni és az azokon szereplő információkat a recepciós kollégák egy ún. okmányolvasó szkennerrel rögzítik a rendszerünkben. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni.

Szép Kártya

Balaton, Hotel Platán, Nemzeti Regatta

Töltődj tavasszal a Balatonnál!


 

Eleged van a télből? Május 1-jén nyit a Platán Hotel!

Zamárdiban 2 percre a Balatontól gyönyörű kerttel övezve található családias hotelünk, ahol tavasszal is nagyszerű a kikapcsolódás.
 
Zamárdi, Balaton
 

Pihenés

Ha lazítanál kicsit, a hotel kertje tökéletes hely, ahol nyugágyak és medence vár, a gyönyörű zöld és virágos környezet pedig még hangulatosabbá teszi pihenésedet. Este egy pohár bor, és a szobád teraszáról nézheted a balatoni naplementét.
 

Kényelem

Lépj ki a hétköznapok mókuskerekéből, és élvezd a hotel adta lehetőségeket. A szálloda a szobához reggelit is biztosít, melyet a szobaár már tartalmaz. Hangulatos étteremmel rendelkezünk, mely egy kerti és egy utcafronti terasszal is rendelkezik.
 
Platán Hotel, Balaton - büféreggeli
 

Aktív kikapcsolódás a Balatonnál

Sétálj a tó partján, vagy fedezd fel a várost. Hotelünkben kerékpárt is bérelhetsz, vagy igénybe veheted a szálloda sportpályáját. Ha pedig egy kis kaland vágysz, látogass el a zamárdi kalandparkba vagy bérelj kerékpárt és járd be a környéket.

Kérd egyedi ajánlatunkat »

X