voucher ajándékkártya Platán Hotel Zamárdi

Voucher – ajándék az utolsó pillanatban is

Ne törd tovább fejed a karácsonyi ajándékokon, és ne hagyd, hogy az ünnepi készülődés meghitt hangulatát elrontsa a kapkodás és az ajándékok utáni rohangálás. Ülj le nyugodtan otthon, és szerezd be a meglepetéseket online. És hogy valóban ne okozzon fejtörést és hosszas keresgélést a megfelelő ajándék kiválasztása, akkor olvass tovább, van egy tippünk.

Voucher –  olyat ad, amire szinte senki sem tud nemet mondani

Ugye te is örülnél egy kis kikapcsolódásnak, utazásnak? Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne örülne, ha valaki egy hosszú hétvégével lepné meg a Balaton partján. Akkor nem is kell tovább gondolkodnod, hiszen a Platán Hotel honlapján ajándékutalvány formájában pár kattintással meg tudod rendelni szeretteid számára az utazás élményét.

Még egy extra – SZÉP kártyádat is felhasználhatod

Ha eddig  még nem sikerült elköltened a Szép Kártyádon lévő összeget, akkor most itt az alkalom, hogy ne vesszen kárba. Ráadásul a vouchert nem kell rögtön felhasználnia a megajándékozottnak, így az sem baj, ha nem tudja előre eldönteni, mikor szeretne utazni. Amennyiben tehát gyorsan szükséged van arra, hogy elköltsd a Szép kártyádon lévő összeget, akkor az ajándékkártya erre is tökéletes megoldás.

Hogyan juthatsz hozzá az utazási voucherhez?

Nálunk a vouchert 5 perc alatt meg tudod rendelni. Kattints a Platán Hotel Ajándékutalványok menüpontjára (https://platan-hotel.hu/ajandekutalvanyok/), írd be azt az összeget, amit erre az alkalomra szánsz, és rendeld meg.  A vouchernél nincs szállítási díj, futárszolgálat, hiszen online formában tudod átvenni és már csak ki kell nyomtatnod. Ugye milyen egyszerű? Használd ki az ajándékvásárlásnak ezt a kényelmes és gyors formáját, nemcsak karácsonykor, de akár évfordulóra, szülinapra, ballagásra vagy más fontos esemény kapcsán.  

  voucher ajándékkártya Platán Hotel Zamárdi Voucher (ajándékkártya) – Platán Hotel Zamárdi

A Platán Hotelről

Szeretnénk megkönnyíteni a döntésedet, így röviden összefoglaljuk, mi vár arra, akinek a Platán Hotelbe vásárolsz ajándékutalványt. Mert hogy ez nem csak egy kártya, hanem élmény, felüdülés és pihenés is egyben. A Platán Hotel Zamárdiban, a Balaton szívében, található, pár percre a parttól. Kicsit szállodáról lévén szó, így mindenki jól érzi itt magát, aki szereti a családias hangulatot és nyugalmat. A hotel kertjében medence, játszótér, sok-sok virág és zárt parkoló is található. A vendégek számára svédasztalos reggelit kínálunk, ami benne foglaltatik a szoba árában.

A családokra különösen ráfér a kikapcsolódás

Aki igazán örülhet egy ilyen ajándéknak, azokat a gyerekes családok. Miért is? Egyrészt mert a gyerekekkel ezer feladat van, a szülőknek kevés idejük jut a pihenésre, és sokszor a napi rutinban el is felejtkeznek arról, hogy egy picit meg kellene állni, vagy kicsit ki kellene mozdulni a mókuskerékből. Anyagi szempontból is néha jól jön nekik a segítség, így egy voucher, mely által egy kicsit kényszerítve is vannak arra, hogy fordítsanak figyelmet magukra is, igazán hasznos ajándék lehet. A Platán Hotel szerencsére abszolút gyerekbarát, mind a környezetet, mind a berendezések tekintetében, így a kényelem teljes mértékben biztosított lesz még a legkisebbek számára is.

Feltöltődés kettesben

Rég töltöttetek időt kettesben, vagy csak mindig otthon kuksoltok? Lepjétek meg egymást egy hosszú hétvégével, ami csak rólatok szól. A Balaton tökéletes hely egy kis romantikára, önfeledt vagy akár aktív időtöltésre egyaránt. Tavasszal természetjárással, bringázással tudjátok feldobni magatokat, nyáron ott a strand, a nagyszerű balatoni programok és fesztiválok, de aki csak finomakat enne-inna, itt arra is van lehetőség. Ha szeretnél még többet megtudni a zamárdi programokról, kattins ide. Zamárdi ad otthont a Balaton Soundnak is.

A vendégeink visszajelzései 98%-ban pozitívak

A legfontosabb mindig a vendég, és az ő véleményük, ezért, ha biztosra szeretnél menni, akkor olvasd el az ő értékelésüket. A Platán Hotel eddig nagyszerű minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy szinte mindenki, aki itt járt 100%-osan jól érezte magát. Ha már csak kevés időt jutott az ajándék beszerzésére, akkor ne tipródj tovább, lepd meg párodat, családodat egy kis vakációval.